Aangenaam! Ik ben Bart
Gotemans
 digitale strateeg.​

Team Rules

samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online gevonden ZAL worden.

Team Rule
(No. 01)

we Love what we do

Jij ijzersterk in jouw branche, ik in de mijne. Zo zorgen we voor de perfecte aanvulling bij elkaar. Ik leer jouw doelpubliek kennen en op mijn beurt zorg ik ervoor dat zij klant worden bij jou.

Team Rule
(No. 02)

Trust

Onze samenwerking is gebouwd op vertrouwen. Beide komen we met een goed gevoel uit meetings en vertrouwen erop dat we samen zorgen voor meetbare meerwaarde voor jouw project.

Team Rule
(No. 03)

Communication

Om alles vlot te laten verlopen zijn we steeds bereikbaar voor elkaar. Bellen is sneller, maar met digitale communicatie geven we elkaar de nodige vrijheid en duidelijkheid.

Team Rule
(No. 04)

Honesty

Rechtuit en rechtaan. Door directheid en eerlijkheid zo springt jouw project meerdere stappen in de juiste richting. 

About me

We Have Come
Together to Create

Als freelance webdesigner met meer dan 14 jaar ervaring, ontwerp en ontwikkel ik met veel passie en plezier WordPress en andere websites en webshops.

Daarnaast beschik ik over de nodige kennis van online marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO) waardoor ik een interessant totaalpakket kan bieden aan veel van mijn opdrachtgevers.

Ik vind het uitermate belangrijk om als WordPress specialist samen met mijn opdrachtgevers te werken in plaats van voor hen.

Ik neem hier dan ook graag de tijd voor en gebruik mijn kennis en expertise om daar waar noodzakelijk en gewenst, een adviserende rol te vervullen. Uit ervaring weet ik dat op deze manier het meest succesvolle eindresultaat gerealiseerd zal worden.

Bart Gotemans

Digitale Strateeg

Send A Request

Een Project of Samenwerking Bespreken?

Een website of webshop laten uitbouwen voor jouw bedrijf?
Een nieuwe of bestaande WordPress website (nieuw) leven inblazen?

Hoger scoren in google? Een digitaal marketingsplan of strategie opstellen?
Neem dan direct contact op!

Bel:

+32 15 79 34 24

+32 498 699 806